ΝΕΟ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ
ΡΑΣΜΠΕΡΙ ΟΣΜΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΡΑΣΜΠΕΡΙ ΟΣΜΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Κωδικός: 001767
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
2.50€

Το ράσμπερι ή Red Raspberry ή σμέουρο, γνωστό και ως φραμπουάζ, είναι πολυετές άγριος θάμνος (βάτος), που παράγει μικρού μεγέθους κόκκινους καρπούς. Κατάγεται από την Ευρώπη και τις βόρειες περιοχές της Ασίας και σήμερα καλλιεργείται σε πολλές εύκρατες περιοχές. Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, αντικαρκινικό, βοηθά στη σωστή διατήρηση των επιπέδων του σακχάρου, στους πάσχοντες από διαβήτη τύπου 2 και στα παχύσαρκα άτομα.
Tα σμέουρα έχουν υψηλή θρεπτική αξία και ιδιαίτερα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Περιέχουν βλαβονοειδή, αλκαλοειδή, μηλικό οξύ και είναι πλούσια σε βιταμίνες Β1, Β3, C, D και Ε, επίσης είναι πλούσια πηγή σιδήρου, μαγνησίου, ασβεστίου, μαγγανίου και φωσφόρου.
Ξέρατε ότι υπάρχουν περισσότερα από 200 διαφορετικά σμέουρων, τα οποία κατηγοριοποιούνται σε 3 βασικές ομάδες; Τα κόκκινα, τα μαύρα και τα μωβ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΡΑΣΜΠΕΡΙ ΟΣΜΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΣΕΡΒΙΑ

Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.