Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 29.90€ και βάρους μέχρι 3.5 κιλά

Εταιρία

Η ιστορία της οικογένειας Μιγδισιάν ξεκινά από πολύ παλιά.

Με ρίζες από τη Μικρά Ασία και με την καθοδήγηση των παππούδων, ο νεότερος Μιγδισιάν, ο Κάρολος, έχοντας καταβολές από γεύσεις και αρώματα της ανατολής ξεκίνησε το 1989 κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της περιοχής.

Με αντικείμενο την επεξεργασία και την τυποποίηση καφέ εδραιώθηκε αρχικά στο νομό Μαγνησίας.

Οι απαιτήσεις των καιρών, οι διατροφικές συνήθειες αλλά και το μεράκι του Καρόλου και της Βασιλικής Μιγδισιάν, γρήγορα έφεραν στην εταιρεία τα μπαχαρικά, τους ξηρούς καρπούς, τα καρυκεύματα και τα αρωματικά φυτά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να επεκταθεί γρήγορα και εκτός Μαγνησίας.

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και συνεχών επενδύσεων, η εταιρεία ΜΙΓΔΙΣΙΑΝ ΚΑΡΟΛΟΣ Ε.Ε. λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, με αυτοματοποιημένα συστήματα συσκευασίας, εφαρμόζοντας σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και εμπλουτίζοντας την ήδη μεγάλη γκάμα της, με πολλά άλλα είδη τροφίμων.

Ο Κάρολος, η Βασιλική και η Μαρία Μιγδισιάν, σας ευχαριστούν τόσο για την εμπιστοσύνη, όσο και για την αμέριστη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Δέσμευσή μας είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας και η σωστή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

 

                                                           Με εκτίμηση

 

                                                 Κάρολος, Βασιλική, Μαρία

                                                              Μιγδισιάν


Α' Βιομηχανική περιοχή Βόλου
Τ.Θ. : 124
Tηλ: 24210-85858 & 24210-95588
Ώρες Λειτουργίας Δευτέρα - Σάββατο  08:00 - 16:00
Site: www.migdisian.gr
www.mpaxarika.com
Facebook: /migdisian