Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 29.90€ και βάρους μέχρι 3.5 κιλά

ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΜΙΧΟΝΔΡΟ

Κωδικός: 00025
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος:

Πρόκειται για φυσικούς κρυστάλλους αλατιού που παράγονται αφού εξατμιστεί το νερό και διατηρούν αναλλοίωτα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Σημαντικές ιδιότητες του γνήσιου αλατιού: Σταθεροποιεί τον καρδιακό παλμό και ρυθμίζει την πίεση του αίματος μαζί με το νερό. Αποσπά την υπέρμετρη οξύτητα από τα εγκεφαλικά κύτταρα. Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, πολύ σημαντικό για τους διαβητικούς. Είναι ζωτικής σημασίας για την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων στην εντερική οδό. Έχει σημαντική αποχρεμπτική δράση, ειδικά στο άσθμα και την κυστική ίνωση. Απομακρύνει τη συμφόρηση στα ιγμόρεια άντρα. Είναι φυσικό, ισχυρό αντιισταμινικό. Δυναμώνει τα οστά. Η ανεπάρκεια αλατιού και η κατανάλωση ραφιναρισμένου αλατιού ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την οστεοπόρωση. Προλαμβάνει την ουρική αρθρίτιδα.
Συμβάλλει στην πρόληψη των κιρσών και της φλεβίτιδας στα πόδια και τους μηρούς.
Εφοδιάζει τον οργανισμό με πάνω από 80 απαραίτητα μέταλλα. Το ραφιναρισμένο αλάτι περιέχει μόνο δύο ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, το ραφιναρισμένο αλάτι περιέχει επικίνδυνα χημικά πρόσθετα όπως το πυριτικό άλας αλουμινίου, που προκαλεί τη νόσο Αλτσχάιμερ.

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

Οι πληροφορίες που δίνονται εδώ έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, o μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός σας γιατρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ